• RSS
  • Facebook
  • Twitter

computer_verkoopHet heerlijke zomerse weer van deze week laat ook de ondernemers niet koud. Naast de velen verlofaanvragen, is het ook van groot belang om juist met deze weersomstandigheden goed te zorgen voor je backup. Vooral rond dit jaargetijde vallen de meeste harde schijven stil.

Vooral op bijzonder warme dagen begeven harde schijven het. Echter hoeft dat niet meteen te betekenen dat een harde schijf als verloren kan worden beschouwd. Velen bedrijven kunnen door middel van cleanrooms de harde schijf toch nog redden. Maar toch zijn er heel wat methodes om deze schade te voorkomen. Een probleem met de hitte is dat serverruimte vaak onvoldoende gekoeld worden, waardoor de harde schijven oververhit raken. Het zomerse weer neemt ook vaak onweer met zich mee. Blikseminslag kan al helemaal een verwoestende schade aanrichten, waardoor data wel verloren kunnen gaan. Strategie-Online adviseert u daarom om in een computeromgeving altijd te werken met een beveiligingsoplossing die overspanningspieken kan opvangen.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...