• RSS
  • Facebook
  • Twitter

iphone4Ondanks een problematische start, weet Apple van de nieuwste iPhone toch een groot succes te maken. De afgelopen drie dagen zijn er maar liefst 1,7 miljoen exemplaren verkocht van de nieuwe iPhone. Hiermee is de iPhone 4 de snelstverkopende iPhone ooit, ondanks de talloze problemen bij de lancering.

Donderdag werd de iPhone 4 gelanceerd in de VS, Groot-Brittani├ź, Duitsland, Frankrijk en Japan. In totaal waren er al 600.000 exemplaren gereserveerd. Zo’n 1,1 miljoen exemplaren werden dus later nog eens verkocht. Inmiddels worden steeds meer klanten teleurgesteld. De winkels raken door de voorraad heen en er is nu aan tekort bij de meeste winkels. De hoge verkoopaantallen zijn zeer opmerkelijk. Rond de lancering waren er enorme problemen. Zo bleek de ontvangst van de iPhone 4 dramatisch slecht als de gebruikers het apparaat beet hielden, maar ook kregen klanten een verkeerde iPhone met gele vlekken op het scherm. Maar ondanks een valse start, weet Apple zich er toch goed uit te redden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...