• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vuvuzelaHet WK 2010 gaat de boeken in als een WK vol verassingen. Nederland is door naar de kwartfinale en zal zich vrijdag moeten bewijzen tegen Brazilië. Gaat dit WK de boeken in, als het WK van Nederland? Dat is nog even afwachten, maar er is geen twijfel over mogelijk dat dit WK vaak geassocieerd gaat worden met de vuvuzela-gekte.

Ze zijn overal en in alle soorten, maten en kleuren. Dit WK kun je er niet om heen. Wie het zoemende geluid van de vuvuzela de afgelopen weken nog niet heeft gehoord, heeft vast een reisje naar de Maan gehad! De vuvuzela´s, een ideaal marketinginstrument voor velen bedrijven. Vuvuzela´s met bedrijfsnamen of in de kleuren van het bedrijf, overal zijn ze te vinden. Maar de vuvuzela-gekte zorgt ook voor veel irritaties. Bij het voetbal kijkende publiek wordt er mateloos geïrriteerd aan het zoemende geluid vanuit het stadion. De NOS heeft eerder al geprobeerd het geluid te dempen, maar tevergeefs. Electronicafabrikant LG heeft echter de oplossing. Een tv met een anti-vuvuzelaknop! Het is het nieuwste unique selling point van de nieuwe tv van LG. Er zit een knop op die alle geluiden vanuit de omgeving dempt en alleen de voice laat horen. Hiermee zal dus alleen de stem van de commentator nog te horen zijn en vallen alle stadiongeluiden geheel weg.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...