• RSS
  • Facebook
  • Twitter

strandVrijdagmiddag lijkt er een complete leegloop te ontstaan in bedrijvig Nederland. De combinatie van de extreme hitte en de kwartfinale van het WK zorgen ervoor dat veel medewerkers een verlofmiddag aanvragen. Afgelopen maandag lag bij velen bedrijven het werk al stil vanaf 16.00 uur, maar aankomende vrijdag wordt een dag waarop velen managers en directeuren te kampen hebben met lege werkvloeren.

Ruim 70% van de medewerkers heeft aangegeven aankomende vrijdag graag een vrije dag of vrije middag te willen opnemen. Voor veel is de voetbalwedstrijd van Nederland een belangrijke motivatie om lekker thuis of elders te zijn en het kantoor te verlaten. Voor andere is de extreme hitte een reden om eerder een start te maken aan het weekend. In Limburg en Noord-Brabant worden vrijdag namelijk temperaturen verwacht van 37 graden. Ook in het weekend zal de zomer lekker aanhouden met temperaturen tussen de 30 en 35 graden. In het zuiden zijn ook temperaturen van boven de 40 graden mogelijk. “Het heeft alles te maken met een ideaal zuidenpatroon in hartje zomer”, aldus Weeronline.

Volgende week kunnen we heel even bijkomen. Enkele dagen zal de temperatuur tussen de 22 en 27 graden zijn, maar vanaf woensdag zullen de temperaturen opnieuw stijgen en naar tropische waarde gaan. Ook de nachten zullen bijzonder warm verlopen met minima van ruim 20 graden


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...