• RSS
  • Facebook
  • Twitter

elftalVandaag wordt een dag die nog wel eens de boeken in zou kunnen gaan met een record aan files. Een opmerkelijke combinatie van een thriller van een WK-wedstrijd, de start van de zomervakantie voor het midden van het land en de tropische temperaturen zorgen voor een dramatische fileverwachting.

Over de gehele dag worden er velen lange kilometers file verwacht. Veel medewerkers willen vroeg naar huis, dit om op tijd de wedstrijd Nederland – Brazilië te bekijken. De WK-kraker zal ook voor veel drukte zorgen rond de grote steden. In Amsterdam bijvoorbeeld vindt het 538 Oranjeplein plaats op het Museumplein. Naar verwachting zullen weer duizenden jongeren op dit plein afkomen, met als resultaat dat het openbaar vervoer rond de steden dramatisch dicht slibt. Maar ook veel reizigers die belanden in de file op weg naar huis, op weg naar hun vakantie bestemming en op weg naar de kroeg voor het voetbal. Momenteel is het nog wel relatief rustig op de wegen, de verwachting is dat na het middaguur de drukte zal beginnen. Er wordt geadviseerd om met flesjes water de auto in te stappen en genoeg te blijven drinken, om te voorkomen dat bestuurders in de file onwel raken.

Voor managers en ondernemers ligt hier een ideale kans. Laat de medewerkers lekker op de zaak of op het kantoor naar het voetbal kijken. Gezamenlijk voetbal kijken bevorderd de werksfeer op de werkvloer en het saamhorigheidsgevoel. Een kratje koud bier en een tv blijken de ingrediënten van deze middag om uw medewerkers tevreden te houden.

Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...