• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vuvuzelaDe Duitse krant de Bild is overtroffen door de Nederlandse website GeenStijl. De Duitse website had een poll geplaatst waarin mensen konden laten weten wie het WK voetbal ging winnen in Zuid-Afrika. GeenStijl vond dit de ideale methode en riep alle bezoekers op om te stemmen op de poll.


Het resultaat werd een opmerkelijke uitslag. Volgens de Duitsers blijkt nu dat Nederland verreweg de meeste kans maakt om het WK te winnen in Zuid-Afrika. Website GeenStijl heeft ervoor gezorgd dat een poll op de website van de Duitse krant Bild uitwijst dat Nederland verreweg de meeste kans maakt om het wereldkampioenschap voetbal te winnen. In totaal hebben al ruim 116.000 personen gestemd. Hiervan denkt 62% dat Nederland kampioen wordt. Duitsland heeft slechts 34%. Maandagochtend rond 11.00 uur (vlak na plaatsing van de oproep op GeenStijl) stond Duitsland nog ver bovenaan met 82 procent van de toen bijna 30.000 stemmers. Nederland kreeg toen 10% van de stemmen. Er kan nog tot 10 juli gestemd worden.

Hopelijk bluffen we zo de Duitsers niet alleen af online, maar ook in ons voetbal spel.

One Response so far.

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Jo Janssen, MaxServ B.V. Giessen. MaxServ B.V. Giessen heeft gezegd: Nieuw Online Strategie Artikel: Nederland overtreft Duitse site http://bit.ly/cj4Dtf #strategieonline [...]


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...