• RSS
  • Facebook
  • Twitter

schouderklopjeDeze week en volgende week gaat Strategie Online u verder op weg helpen met de motivatie en positiviteit van uw organisatie. Het is een bekend fenomeen dat in de zomermaanden de medewerkers met tegenzin op het werk zitten, omdat de vakantie nadert of juist omdat de vakantie is afgelopen. Elke dag geven wij u tips om de motivatie en het optimisme hoog te houden op de werkvloer.

Gisteren kon u al op Strategie Online lezen dat mensen snel te veranderen zijn. Mensen kunnen veranderen en daarmee zo worden omgezet tot effectievere werknemers. Zelfs ingeroeste patronen kunnen worden bijgesteld en gedrag kan worden aangepast. Maar hoe motiveert u uw personeel om zo’n verandering door te maken?

Een belangrijke tip is waardering. Spreek de waardering uit naar de werknemer. Communicatie is zeer belangrijk binnen een bedrijf. Mensen krijgen van nature graag te horen dat ze dingen goed doen. Daarom begint een goede motivatie bij een goede leiding, die zo nu en verteld wat er goed gaat en wat zij exact individueel goed doen. Deze positieve feedback geeft namelijk energie en leidt tot betere prestaties.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...