• RSS
  • Facebook
  • Twitter

michaelgrayweekendNieuw op Strategie Online. Het aftellen naar het weekend is begonnen, over een uurtje sluiten de kantoren. Kan de laptop in de tas, de computer uit en kan het weekend gaan beginnen. Voor velen betekend deze vrijdagmiddag het begin van hun vakantie, maar voor de eerste vakantiegangers is dit hun laatste vrije dag.

Omdat de laatste lootjes toch het zwaarste wegen, ondersteunt Strategie Online u tijdens die laatste lootjes. Elk laatste uur van de werkweek, iedere vrijdag dus om 16.00 uur, publiceren wij de vrijdagmiddagplaat. Een videoclip die u alvast dat gevoel geeft voor het weekend. Dit weekend is dit Michael Gray met Weekend.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...