• RSS
  • Facebook
  • Twitter

bewegingAls werkgever wilt u gemotiveerd en positief denkend personeel. Strategie Online helpt u hiermee op weg door deze en volgende week dagelijks een gratis online motivatietraining en positiviteitstraining te bieden. Gisteren was het eerste deel uit onze training, waarin we u adviseerde om schouderklopjes en waardering te geven aan uw medewerkers.

Vandaag gaan we verder met de motivatie en positiviteit van uw personeel. Positief denken wordt zeer complex als een medewerker niet lekker in zijn vel zit. De combinatie van lange dagen, veel reizen en de extreme drukte eisen hun tol. Door goed te eten en regelmatig te bewegen brengt u het harde werken goed in balans. Maar er is nog een groot voordeel, want als u lekker in u vel zit, straalt dit ook sneller uit naar de mensen om uw heen. Dit zijn dus de klanten, maar natuurlijk ook de collega’s.

Categories: Actueel, Advies, Algemeen, Verbeter

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...