• RSS
  • Facebook
  • Twitter

driesroelvinkEen volkszanger die in zijn hele carriére maar één wens heeft, ooit op nummer 1 staan in de Top 40. De ene single flopte nog harder dan de andere. Tussendoor maakte hij enkele kleine snabbels. Zo werd hij het gezicht van een reclame campagne van de ANWB en kent iedereen inmiddels zijn gele zwembroek. Ondanks de velen euro’s aan marketing,  is het nog niet gelukt om te scoren.

Dries Roelvink is nog nooit hoger gekomen dan een 4e positie in de Top 40. Dit toen door de enorme actie en hype die GeenStijl wist te creeëren. Nu heeft Dries Roelvink een gloednieuwe hit. Dries heeft inmiddels alles geprobeerd. Zijn eigen film, talkshows, tv-reclames, maar niets bracht hem tot het succes dat hij wilde. Nu is zijn single ‘Alleen door jou’ gepresenteerd. Opnieuw een vreselijk nummer, maar toch lijkt Dries’ zijn wens eindelijk uit te komen. Dries is aan het twitteren geslagen. Iedereen die hij op het Internet tegen komt wordt gevraagd om de single te downloaden en met succes. Door de online marketing en de online strategie van Dries Roelvink staat hij voorlopig op nummer 1 in de charts die halverwege de week verschijnen. Benieuwd naar zijn single? Hieronder staat hij:


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...