• RSS
  • Facebook
  • Twitter

respectPositiviteit op de werkvloer begint bij een fijn gevoel. Het is van groot belang dat medewerkers zich fijn voelen op de werkvloer, dit goede en fijne gevoel begint bij respect. En respect krijgen begint bij het geven van respect. Recpect moet je verdienen, ook op de werkvloer. Daarom mag dit onderwerp niet ontbreken in onze gratis online motivatie en positiviteitstaining van Strategie Online.

Per week zit je zo’n 40 uur bij je collega’s. Dat betekend dus dat je eigenlijk je collega’s vaker ziet dan je geliefden, vrienden of familie. De rol van collega’s is dus aanzienlijk groot in je dagelijkse leven. Daarom is het dus van groot belang dat de band tussen collega’s onder elkaar erg sterk is. Het is geven en nemen en de collega’s moeten gelijk staan aan elkaar. Om op de werkvloer de motivatie en positiviteit hoog te houden is dus de sfeer van enorm belang. De sfeer komt voor uit een heel belangrijk fundament. Dit fundament bestaat uit een paar eigenschappen. Als uw medewerkers zich aan de volgende punten houden bevordert dit het grootste en belangrijkste segment binnen de positiviteit en motivatie op uw werkvloer:

  • We vertrouwen elkaar
  • We helpen elkaar
  • Niemand speelt de baas
  • Niemand lacht uit
  • Niemand doet zielig

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...