• RSS
  • Facebook
  • Twitter

koffieKoffie op de werkvloer. Er gaan heel wat liters koffie doorheen op een kantoor, daarom dat dit zwarte middeltje niet mocht ontbreken binnen de gratis online motivatie en positiviteitstraining van Strategie Online. Want een bakje koffie is meer dan het ultieme wakker worden, een bakje koffie koffie drinken bevordert de inzet, motivatie en positiviteit van uw personeel.

Het kopje koffie wordt gebruikt bij de aller eerste ontmoeting tussen klant en verkoper. “Lust u een kopje koffie?”, is één van de eerste openingszinnen van talloze bedrijven. Hiermee wordt gastvrijheid getoond en wordt meteen een goede start gemaakt aan een vruchtbare samenwerking. Maar ook bij andere besprekingen wordt er heel wat koffie gedronken. Voor de marketing en sales is dus een kopje koffie van groot belang. Maar koffie heeft meer invloed op het werk in Nederland. Want werkend Nederland drinkt heel wat koffie tijdens de uurtjes op kantoor of op het werk. Een kopje koffie kan symbolisch werken. Als een medewerker even in de put zit wegens persoonlijke omstandigheden, kan een kopje koffie steun geven. Met dit kopje koffie geeft u als manager of leidinggevenden het gevoel dat je open staat om er met hem over te praten. Maar er is nog meer. Door af en toe een kopje koffie in te schenken voor uw collega’s bevordert dit meer het gevoel van één groep zijn, in plaats dat iedereen zijn eigen drinken pakt en haalt. Het gevoel van samen zijn is van groot belang voor de medewerkers. Koffie is dus onmisbaar op de werkvloer. Voor u als werkgever dus van groot belang om dit wondermiddel de medewerkers niet te ontnemen. Vraag geen geld voor de koffie die wordt gedronken in automaten, laat ze genieten van hun bakje koffie. Het is namelijk een enorme investering in de motivatie, positiviteit en het teamgevoel van uw personeel.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...