• RSS
  • Facebook
  • Twitter

vengaboysNadat de rubriek de Vrijdagmiddag-plaat twee weken van Strategie Online is verdwenen in verband met vakantie, is de blog nu terug! Het is weer vrijdagmiddag, het weekend staat voor de deur. De medewerkers staan te trappelen tot het weekend begint. Wij helpen u op weg naar dat ultieme gevoel van weekend, vrijheid en dat weer even 2 dagen alles kan en mag! Het weekend gaat beginnen!

Dit weekend geven wij u op Strategie Online het ultieme weekend gevoel door een grote hit uit de oude doos. Voor de Vrijdagmiddag-plaat van deze week gaan we namelijk terug naar de tijd dat Madonna en de Vengaboys nog de bovenste regionen van de hitlijst bepaalde. Zo komen we al snel uit bij de Vengaboys met hun zomerhit Shalala lala.

Categories: Actueel, Algemeen, Communicatie

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...