• RSS
  • Facebook
  • Twitter

tuinhaardHet najaar lijkt inmiddels echt te zijn begonnen. Toch hopen veel mensen nog op een mooie nazomer. Volgens de eerste weersverwachtingen lijkt toch de nazomer nog te komen. Volgend weekend, in het weekend van 3, 4 en 5 september, laat de zomerzon zich nog heel even zien. Het wordt droog en de temperatuur stijgt weer richting de 20 graden. Zou dus zomaar kunnen betekenen dat we in september nog een heerlijke nazomer tegemoet komen.

Veel mensen hopen hierop, omdat voor velen thuisblijvers hun vakantie letterlijk en figuurlijk in het water is gevallen. Een lekker weekend met wat nazomers weer kan dus de ultieme uitkomst bieden. Maar ook veel tuincentra hopen op een mooie nazomer. Bijvoorbeeld tuinparel.nl. Tuinparel.nl is een website voor de verkoop van tuinhaarden. Heerlijk lekker op het terras blijven zitten en niet naar binnen te hoeven gaan voor de trek. Een tuinhaard biedt daar een ideale uitkomst voor. Tuinparel is één van de eerste Nederlandse websites die de verkoop van deze tuinkachels via een online strategie aan de markt brengen en zo het internet inschakelen. Wel een verstandige keuze, aangezien veel mensen na de weersverwachtingen meteen willen handelen en zo’n tuinkachel willen aanschaffen. Bij zo’n impuls aankoop worden zij tegengehouden door eerst naar een tuincentrum toe te gaan voor de aanschaf. Nu zoeken ze op het internet en doen ze de aankoop en kunnen zij binnen een zeer korte tijd genieten van een heerlijke zomeravond en kunnen zij zolang buiten blijven zitten als zij zelf willen!


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...