• RSS
  • Facebook
  • Twitter

googleGoogle heeft zijn diensten weer eens uitgebreid. Met de komst van Google Realtime Search toont de marktleider nu ook de updates uit social media. Hiermee moeten in de toekomst de inzet van Twitter en Facebook een nog grotere rol gaan spelen binnen een online strategie. In december al startte de zoekgigant met het vindbaar maken van live status updates. Vanaf nu is de dienst geheel op eigen benen komen te staan.

Vanaf nu is google.nl/realtime een ideaal middel om voor marketeers te kunnen zoeken naar de uitkomsten van van uw social media. In één overzicht wordt weergegeven hoe de social media over uw product, dienst of organisatie schrijven. Maar ook wordt in een staafdiagram exact weergegeven rond welke tijden de zoekterm het meeste wordt gebruikt. Maar er zijn meer verbeteringen van de zoekgigant. Zo kunt u zich abonneren. Zo worden zij dagelijks per e-mail op de hoogte gebracht van de status van de updates van het zoekwoord. Google Realtime Search werd gepresenteerd met een promovideo, die zo gebruikers laat zien wat het gemak kan zijn van deze nieuwe functie.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...