• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Strategie-Online LogoDe zomervakantie is officieel afgelopen. Studenten beginnen langzaam weer aan de studie en ook de werkplaatsen lopen weer vol. De medewerkers komen terug van hun heerlijke uitgeruste vakantie. De afgelopen zomer kon u op Strategie Online onze gratis online motivatie en positiviteitstraining volgen. Door het grote succes van deze blogreeks, komt er daarom een nieuwe blogreeks.

In de nieuwe blogreeks worden de tips, trucs en valkuilen onder de loep genoemen van starters. Heeft u altijd al voor u zelf willen beginnen? Bent u een jonge ondernemer in hart en nieren? Volg dan elke maandag om 9.00 uur de blogreeks ‘Ondernemen doe je zo!’. Elke maandag geven wij u gratis onafhankelijk advies om uw eigen bedrijf te starten. Strategie Online zal zich meer op advies gaan richten. Door middel van ervaring, kennis en inzicht worden nieuwe blogreeksen verschenen die het gehele jaar door weer zullen verschijnen op Strategie Online.

Daarnaast zullen vanaf vandaag ook weer de dagelijkse berichtgevingen worden gestart. Het laatste nieuws op het gebied van online marketing, online strategie, e-business en webmarketing worden weer onder de loep genomen. Alle ontwikkelingen op dit gebied zullen weer worden gepubliceerd om u helemaal up-to-date te houden van de ontwikkelingen op deze markt.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...