• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Na de enorme populariteit van 3D-films en 3D-televisie, presenteert HP nu zijn eerste 3D-laptop. Computer Hewlett-Packard presenteert zijn Envy 17 3D, een 17-inch laptop met een 3D-display, ingebouwde speaker en ingebouwde subwoofer. De laptop moet vooral voor multimediaal gebruik ideaal zijn en zo zorgen voor een ultieme bioscoop-ervaring.

De laptop kent een tal van nieuwe mogelijkheden. Het bekijken van 3D Blu-Ray films en HD-video materiaal is één van die velen mogelijkheden. HP presenteert hiermee een laptop die een breed pakket aan diensten en gemakken kan leveren. De laptop wordt niet alleen meer gebruikt voor werk of studie, het is een stuk entertainment. En aangezien video’s veel ruimte in beslag nemen, wordt de laptop geleverd met een extreem grote harde schijf. De harde schijf krijgt namelijk een harde schijf van 2000 gigabyte, 2 terabyte. Dit en de velen andere opties maken de vergelijking met de MacBook Pro al snel gemaakt. Hiermee wordt HP een directe concurrent voor Apple. Bij de laptop worden ook 3D-brillen bijgeleverd. Naar verwachting ligt de HP Envy 17 3D rond de Kerst in de winkels en zal deze ongeveer 1575 euro gaan kosten.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...