• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Vakantiebeoordelingssite Zoover is uitgeroepen tot de beste online ondernemer van 2010. Tijdens de eerste Leading Online Entrepeneur of the Year (LOEY) werd dit bekend gemaakt. Zoover.nl is een website waar vakantiegangers online de ervaringen kunnen delen. Stephan Bosma is de oprichter van de beoordelingssite en is in 2004 aan het project begonnen.

De laatste jaren is Zoover flink gegroeid. De beoordelingssite speelt momenteel actief mee in 21 verschillende markten en behoort hierbij tot de drie grootste spelers in de markt in Europa. Dit jaar was de jury bezet door Joop van den Ende, Annemarie van Gaal, Bernhard van Oranje, Jan Kees de Jager en Daniel Ropers. Zij hebben gekeken naar de drijfveren, ambiniatie, lef en passie, resultaten, voorbeeldfunctie en inzet van de organisatie. Niet elke organisatie mocht zomaar deelnemen aan de organisatie. Zo moest de organisatie minimaal 5 jaar bestaan, 2,5 miljoen euro omzet draaien of 250.000 euro winst maken per jaar.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...