• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Een flinke klap voor Toshiba. Dit weekend werd bekend dat de populaire producent van notebooks ruim duizenden laptops moet terugroepen. Diverse modellen van de Toshiba Satellite T130 kunnen oververhit raken. Dit is te wijten aan een kapotte stroomverbinding. De bezitters van de modellen wordt gevraagd om zo snel mogelijk een update te laten installeren.

In Amerika zijn tot op heden 129 gevallen bekend van oververhitting. Doordat de laptop te heet wordt vervormt de plastic behuizing rondom de AC adapter plug. Als gevolg hiervan hebben enkele gebruikers brandwonden opgelopen, maar ook liep de omgeving soms enige schade op. Er is een oplossing gevonden voor het probleem door een update te doen installeren van de Bios. Deze is op de website van Toshiba te vinden, ook hier staat uitgebreid vermeld om welke modellen het gaat. Naar verwachting zijn er zo’n 41.000 gedupeerden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...