• RSS
  • Facebook
  • Twitter

aquaHet is weer zover. De lange werkweek zit er weer op. De zomervakantie lijkt inmiddels al weer heel erg lang geleden. Het ritme van het dagelijkse leven is weer teruggekomen. Tijd voor ons, van Strategie Online, om u uit de sleur van deze werkweek te halen. Het is vrijdagmiddag, de klok heeft inmiddels 4 uur geslagen. Over een klein uurtje mag u naar huis en lekker gaan genieten van 2 heerlijke vrije dagen.

In aanloop naar dit weekend bezorgen wij u, zoals u van ons gewend bent, het ultieme weekendgevoel. het is tijd voor de Vrijdagmiddag-plaat van Strategie Online. Deze week is de vrijdagmiddagplaat Aqua met Dr. Jones.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...