• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Vandaag is het  weer zo ver; Prinsjesdag. De politie in Den Haag verwacht dat Prinsjesdag vanmiddag wel eens erg druk bezocht kan worden. Het blijft vandaag waarschijnlijk droog en dat is voor veel mensen een een goede reden  om een kijkje te gaan nemen bij Prinsjesdag 2010.

Rond 13:00u zal de koets vanmiddag vertrekken vanaf Paleis Noordeinde. Koningin Beatrix en een aantal andere leden van het Koningklijk huis zullen in de koets te zien zijn. Om de rit goed te laten verlopen heeft de Gemeente van Den Haag een aantal maatregelen getroffen. Zo zijn er bijvoorbeeld in de tramrails waar de koets bij in de buurt komt touwen gelegd om gevaarlijke situaties te vermijden. De koets rijdt via het Lange Voorhout en de Korte Vijverberg naar het Binnenhof. Daar zal de koets stoppen voor de Ridderzaal.

De Koningin leest de Troonrede voor, de minister van Financiën biedt de Miljoenennota 2011 en de begrotingen voor 2011 aan de Tweede Kamer aan. De troonrede is dit jaar geschreven door het demissionaire kabinet Balkenende IV.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...