• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Tegenwoordig is het bijna onmisbaar; Twitter, Hyves, Facebook etc. Over heel de wereld maken mensen gebruik van deze sites en blijven zo op de hoogte van wat zijn of haar vrienden uitspoken in het dagelijks leven. Bij een meisje uit het Britse Herdfordshire liep het een beetje uit de hand. Maar liefst 21.000 mensen meldden aanwezig te zijn bij haar aankomende verjaardagsfeestje.

Het was de bedoeling om 15 vrienden via Facebook uit te nodigen. Dit ging echter niet helemaal zoals gepland. Al snel werd het feestje gepromoot als ‘event’ en wel 21.000 man gaven aan wel interesse te hebben in een feestje. Inmiddels is de uitnodiging verwijderd. Voor de zekerheid zal er extra politie aanwezig zijn op de dag van het verjaardagsfeestje.

Zo zie je maar weer, met de online strategie van tegenwoordig bereik je zomaar (onbewust) 21.000 man!

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...