• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Een Brit die zijn hamster in de magnetron heeft gestopt, waardoor het diertje dood is gegaan, is door de rechter veroordeeld tot negen weken cel. De 29-jarige man had eerder toegegeven dat hij het dier in de oven had gestoken, toen hij dronken was en ruzie had met zijn verloofde.

”Ik heb haar nooit willen doden. Het was de beste hamster die ik ooit heb gehad. Ze heette Suzie”, legde hij aan de rechter uit. De werkeloze bouwvakker had in eerste instantie gezegd zich niets van de feiten te herrinneren, maar pleitte vervolgens schuldig aan het veroorzaken van onnodig lijden van een dier door de hamster in de oven te steken en die vervolgens aan te zetten.

Agenten vonden het dier na het incident dood in een vuilnisbak voor de woning van de dader. Uit een autopsie bleek dat de hamster was overleden, als gevolg van blootstelling aan hoge concentraties stralingen.

De advocaat van de man had nog gepleit dat zijn cli├źnt nooit eerder veroordeeld was geweest wegens wreedheid en benadrukte dat Suzie snel was gestorven en niet lang had geleden. Maar de rechter luisterde er niet naar en zond de man naar de gevangenis.

Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...