• RSS
  • Facebook
  • Twitter

De belangstelling voor de ov-chipkaart onder de treinreizigers is minimaal. Nog geen 5% van de reizigers gebruikt de digitale kaart. Dit schrijft de Telegraaf vandaag. Volgens de krant worden er wekelijks driehonderduizend ritten geregistreerd, terwijl er dagelijk 1,1 miljoen treinritten worden gemaakt.

De kleine belangstelling voor de ov-chipkaart in het treinverkeer heeft volgens de krant gevolgen voor het succes van de kaart. Als de kaart mislukt bij het treinverkeer dan zou de kaart ook vij bus, tram en metro geen functie meer hebben. De ov-chipkaart moet het enige betaalmiddel wordten in het openbaar vervoer.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...