• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Het systeem van PayPal, waarmee je op een gemakkelijke manier online kunt betalen via internet, heeft een nieuwe applicatie geïtroduceerd. De applicatie is beschikbaar voor Androidtelefoons en de iPhone.

Met de nieuwe en vooral handige apllicatie van Paypal is het nu mogelijk om via je telefoon te kunnen betalen. De applicatie kun je gebruiken wanneer je een iPhone of Androidtelefoon tot je beschikking hebt. Voor telefoons als Blackberry en Nokia is de applicatie niet beschikbaar. Of hier verandering in komt is nog onbekend.  De nieuwe applicatie is gratis te downloaden op iTunes en Android Market. Volgens PayPal heeft een kwart van de mensen die online shoppen een PayPal rekening. Er wordt dus verwacht dat de nieuwe applicatie erg populair zal worden.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...