• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Volgens ‘the Wall Street Journal’ zijn marketingdeskundigen en adverteerders nog niet erg enthousiast over de mogelijkheden om te adverteren via Twitter.

Een aantal grote bedrijven zoals PepsiCo en Best buy hadden sinds april gratis de gelegenheid gekregen om te mogen  proeven van de advertentiemogelijkheden op Twitter. Opvallend is dat beide bedrijven na de testperiode geen advertentie-aankopen hebben gekocht. Veel adverteerders vinden nu dan ook dat het adverteren via Twitter nog te experimenteel is en wachten liever tot betere mogelijkheden zijn ontwikkeld.

Een adverteerder van Twitter moet ‘Promoted Tweets’ kopen bij de microblogdienst om een advertentie te kunnen plaatsten. Wanneer een Twitteraar zoekt op een bebaald onderwerp verschijnt er bovenaan in de zoekresultaten de gekochte Tweet. Helaas voor de adverteerders is een ‘Promoted tweet’ niet goedkoop. Op dit moment kost zo’n Tweet maarliefst 100.000 dollar.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...