• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Het typen met een mobiele telefoon is vaak onhandig en gaat niet razendsnel. Google gaat hier verandering in bregen. Gister heeft Google het systeem BlindType gekocht dat het mogelijk moet gaan maken om blind te kunnen typen op aanraakschermen.

Typen op een mobiele telefoon kan af en toe een frustrerende bezigheid zijn. BlindType gaat er voor zorgen dat je ‘slordig’ kunt gaan typen. Met de nieuwe techniek gaan mobiele apparaten de bedoeling van een gebruiker analyseren waardoor het apparaat weet welke woorden of zinnen er worden bedoeld.

Volgens BlindType kan die nieuwe techniek de intentie van een gebruiker voorspellen zoals geen ander systeem dat ooit heeft gedaan. Google zal waarschijnlijk de functionalteit gaan integreren in het besturingssysteem Android.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...