• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Binnenkort zullen er veranderingen zijn te vinden op de website van Facebook. De website zal onder andere veranderingen ondergaan op het gebied van foto’s plaatsen en foto’s delen met vrienden.

Op dit moment heeft een foto op Facebook een afmeting voor de langste zijde van 720 pixels. Dit wordt staks uitgebreid naar 2048 pixels. De nieuwe afmeting zal het makkelijker zijn om foto’s uit te printen zonder dat deze blokkerig worden. Ook zal het makkelijker worden om foto’s te downloaden. Een andere verandering zal zijn dat gebruikers straks vrienden op meer dan één foto tegekijk kunnen ‘taggen’. Op deze manier kunnen andere leden zien wie er op de foto’s staan.

Als laatste worden foto’s binnekort getoond ‘bovenop’ een pagina. Dit betekend dat er voor elke foto een apparte webpagina geopend gaat worden. Op deze manier kunnen gebruikers sneller door albums heen kijken. Wanneer de veranderingen zullen verschijnen is nog niet bekend.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...