• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Mobiele telefoons en draagbare apparaten zoals mp3-spelers veranderen tegenwoordig enorm. Vroeger had men nooit gedacht dat je ooit kon filmen met een mobiele telefoon en nu kan het zelfs in HD. Ondanks deze grote verandering is er weinig tot niets veranderd aan de opladers. Voor iedere telefoon of mp3-speler heb je andere opladers nodig, erg onhandig vinden veel mensen.

Gelukkig komt Duracell met de oplossing. Duracel heeft een nieuw product geïntroduceerd, ‘De myGrid’. De myGrid is een compacte  oplaadmat waarmee je draadloos, vier apparaten tegelijkertijd kunt opladen. De myGrid is het eerste apparaat in Nederland dat vier mobiele apparaten draadloos kan opladen, naar mijn verwachtingen wordt de myGrid dan ook een razend populaire gadget. De myGrid is onder andere te gebruiken bij iPhone, Blackberry, Nokia en apparaten die via een USB poort worden opgeladen.

Ben jij al die verschillende opladers ook zo zat? Dan kunt u nu de myGrid kopen bij onder andere pdashop, Makro en de Mediamarkt.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...