• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Je zou denken dat de jeugd van tegenwoordig erg handig is met computers. Dit blijkt echter niet helemaal waar te zijn. Uit recent onderzoek blijkt dat jongeren tussen de 12 en 18 jaar minder handig zijn op internet dan gedacht. Dit heeft Digivaardig & Digibewust maandag gepubliceerd.

Jongeren vinden dat ze zelf erg handig zijn op internet. Ze zijn vaak erg ongeduldig en proberen alles zo snel mogelijk uit te voeren waardoor ze vaak belangrijke informatie missen. Uit het onderzoek blijkt onder andere dat ze simpele zoekopdrachten, zoals het vinden van een abonnement voor hun mobiele telefoon, zonder succes uitvoeren. Dit komt vaak omdat de jongeren erg ongeduldig en gehaast zijn waardoor ze niet goed kijken naar de geboden informatie.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...