• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Ongeveer twee weken geleden kwamen de eerste versies van Google Street view Brazillië op het internet. Meteen daarna kwamen gebruikers iets tegen op de nieuwe versie van Street View dat ze waarschijnlijk liever niet hadden gezien. De nietsvermoedende gebruikers vonden namelijk close-up foto’s van lijken op de website.

Een van de afbeeldingen was vorige week te zien op de website van de tv-zender Globo G1. Op de afbeelding is een toegedekt lichaam omringd met vlekken bloed te zien. De foto vindt plaats in een van de drukke straten in Rio de Janeiro. Andere media melden zelfs dat ook in andere steden lijken zijn te zien op close-up foto’s.

Het is nog onduidelijk hoeveel lichamen er in totaal zijn ontdekt op Google Street View. Wel verklaarde Google dinsdag dat alle afbeeldingen van de lichamen zijn verwijderd.

Categories: Actueel, Algemeen

One Response so far.

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Tim Jonkers, Strategie-Online.nl. Strategie-Online.nl heeft gezegd: Lijk op Google Streetview http://bit.ly/9LFHDa #strategieonline [...]


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...