• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Op dit moment is het gokken op internet illegaal. Binnenkort gaat hier verandering in komen. Het nieuwe kabinet wil honderden miljoenen euro’s gaan binnenhalen met het veilen of verkopen van licenties.

Dit bericht heeft de Telegraaf gemeld op basis van bronnen in Den Haag. Er wordt verwacht heel wat geld te verdienen met de licenties. Schattingen van de jaarlijkse opbrengsten zullen to de 270 miljoen euro kunnen oplopen. Al sinds een tijdje gaan er geluiden op, om online pokeren legaal te maken. In augustus gaf  adviescommissie demissionair minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin (CDA) het advies om pokersites legaal te maken. Met het nieuwe kabinet zullen online gokkers eindelijk, legaal, een potje poker kunnen spelen.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...