• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Sinds woensdagavond is er een nieuwe functie te vinden in de profielensite Facebook. Met de nieuwe functie van Facebook kunnen de gebruikers groepen van vrienden aanmaken waar ze vervolgens berichten kunnen plaatsen. Deze berichten kunnen dan alleen door deelnemende vrienden worden gelezen.

De nieuwe functie is er voor bedoeld om we website nog ‘socialer’ te maken. Binnen de groepen kunnen dan ook chats gehouden worden met meer dan een persoon. Het is binnenkort dus mogelijk om een groep aan te maken voor bijvoorbeeld je voetbalteam of familieleden. Op deze manier kun je specifieker informatie gaan delen met een bepaalde groep vrienden.

Naast de groepenfunctie komt er ook nog de mogelijkheid om persoonlijke data vanaf de website te downloaden. Met deze functie download je een zip-bestand waarin in één klap gezien kan worden wat Facebook allemaal weet van de betreffende gebruiker. Wanneer deze nieuwe functie geïntroduceerd zal worden is nog niet bekend.


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...