• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Microsoft heeft een speciale muis uitgebracht voor Pink Ribbon. Tien procent van de verkoopprijs gaat naar ‘Susan G. Komen for the Cure‘.

Oktober staat wereldwijd in het teken van borstkanker. ” De maand met het roze lintje. In deze maand wordt er jaarlijks extra aandacht besteed aan de strijd tegen borstkanker. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, en door middel van donaties vragen verschillende organisaties aandacht voor borstkanker. De maand oktober wordt ook wel de Borstkanker Bewustzijn maand¬†genoemd.

De muis die speciaal voor Pink Ribbons roze is, is een speciale editie van de Wireless Mobile Mouse 4000. De muis is speciaal gemaakt voor Windows 7, is draadloos te gebruiken en de batterij gaat drie maanden mee. Volgens diverse bronnen zal de muis in de Verenigde Staten 39,95 gaan kosten.

Microsoft is niet de eerste die een actie bedenkt voor Pink Ribbon. KPN en Samsung komen ook dit jaar weer met hun actie; twee Pink Ribbon Ladyphones. Deze liggen vanaf 1 oktober in de winkel, en er wordt voor elk verkocht Ladyphone-pakket, 10 euro overgemaakt naar Pink Ribbon. Dit zijn maar 2 van de actie voor deze stichting.

De ‘gewone’ muis van deze editie wordt door de gebruikers al positief ervaren. ”Het is een prettige muis, reageert fantastisch en is heel comfortabel.”

Het is nog niet bekend wanneer de muis in Nederland of Europa verkrijgbaar is.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg ge√Įnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...