• RSS
  • Facebook
  • Twitter

In de Oosterstraat in Groningen werd dinsdag ochtend een juwelier overvallen. Gelukkig kon een omstander, dankzij de moderne technieken van tegenwoordig, de overval vasteleggen met zijn mobieltje. De beelden zijn overhandigd aan de politie.

Toen de getuige zag dat de juwelier overvallen werd twijfelde hij geen moment en begon meteen te filmen. Op het filmpje is te zien hoe een voorbijganger wordt bedreigd door een van de overvallers met een vuurwapen. Vervolgens gaan de overvallers er met de buit vandoor op scooter. De overval werd gepleegd door drie gewapende mannen.

De politie zegt erg blij te zijn met de beelden die inmiddels ook te zien zijn op YouTube. ‘We kunnen de beelden goed gebruiken’. De politie maakt bekend dat het drietal voor ongeveer 100.00 euro aan sierden heeft meegenomen. De politie roept alle getuigen op om te bellen naar 0900-8844(lokaal tarief) of 0800-7000(anoniem).

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...