• RSS
  • Facebook
  • Twitter

De Gemeente van Groningen doet aangifte bij de politie vanwege vlas gebruik van haar e-mailadres. De gemeente van Groningen kreeg deze week ongeveer vijfduizend mailtjes met daarin reacties op zogenaamd eerder verstuurde mail.

Tienduizenden ondernemers kregen deze week een mailtje onder de naam van ‘Jan van Groningen’. In het mailtje werd de ondernemers gevraagd of ze eventueel interesse hadden in het gebruik van een centrale server om zo kosten te besparen. Dit werd donderdag ochtend gemeld door een woordvoerder.

Terwijl de Gemeente van Groningen niks af wist van de verstuurde mailtjes werden ze overrompeld met duizenden reacties. Als snel kwam de gemeente er achter dat iemand mailtjes stuurden onder hun naam, en deden aangifte bij de politie. Volgens de Gemeente hebben alle ondernemers een standaard mail teruggekregen met daarin het bericht dat het om spam ging.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...