• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Uit een onderzoek van de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Jorunal blijkt dat veel applicaties op Facebook persoonlijke informatie doorsturen naar adverteerders en bedrijven. Op deze manier kunnen de adverteerders en bedrijven gemakkelijk het internet gedrag van de gebruikers vaststellen.

Het is mogenlijk om je prfiel op Facebook te voorzien van strenge veiligheidsinstellingen. Ook met deze instellingen zou persoonlijke informatie doorgestuurd worden naar adverteerders en bedrijven. Een woordvoerder van Facebook laat weten dat er meteen actie ondernomen wordt om het vertonen van persoonlijk informatie drastisch te verminderen.

Dit jaar is er al vaker gedoe geweest over de privacy op de website van Facebook. Sindsdien hebben gebruikers meer opties gekregen om hun profiel te beschermen. Nu blijkt het probleem zich echter weer voor te doen. Gelukkig neemt Facebook het probleem serieus en is er meteen actie ondernomen om de persoonlijke gegevens nog beter te gaan beschermen.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...