• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Eerste Twitterhuwelijk

Posted by Berdien 0 Comment

In Zeist in het kasteel ‘t Kerckebosch is vandaag het eerste Twitterhuwelijk gesloten. Dit gebeurde met tientallen aanwezigen in ‘reallife’ en nog honderen virtuele belangstellenden. René Hoksbergen vroeg zijn Jannetta Dorsman eerder dit jaar ten huwelijk via een bericht op Twitter.
Een Twedding dus.
De Twedding is volledig georganiseerd en gesponsord via Twitter.

Iedereen die actief is op Twitter was uitgenodigd. Het huwelijk was te volgens in het echt maar oop via internet. Echt alles op de bruiloft was gesponsort door Twitter. van de drank tot de ringen. 125 bedrijven hebben aan het evenment meegewerkt.

Met toestemming van Jannetta regelde een vriendin haar hele bruiloft via Twitter. Ze regelde onder meer een huwelijksceremonie in een romantisch kasteel, een feest voor duizend man met dertig artiesten, twee prachtige huwelijksreizen, bruidsreportage en het eten en drinken.

Vanavond staat er nog een groot feest op het programma, wat gehouden zal worden in Bunnik. Hiervoor hebben honderden Twitteraars zich aangemeld. De avond is tegelijkertijd een benefietavond voor de Stichting Pink Ribbon. Het geld wat de gasten besteden aan drank gaat naar de stichting en ook kunnen ze nog geld doneren.

Categories: Actueel

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...