• RSS
  • Facebook
  • Twitter

De domeinnaam, www.sex.com mag zich sinds woensdag oficieel benamen als de meest waardevolle domeinnaam ter wereld. Afgelopen woensdag werd er 13 miljoen dollar voor de naam geboden. Omgerekend is dit ongeveer 9,4 miljoen euro.

Het bedrijf dat eigenaar was van de domeinnaam sex.com is failliet verklaard en wordt gedwongen www.sex.com te verkopen. De huidige eigenaar is momenteel nog steeds het Amerikaanse bedrijf Escom. Volgens de rechtbankstukken waren er een hele hoop bieders die de naam wilden overnemen. Het bedrijf Clover Holdings deed het winnende bod. Over het bedrijf in het Caribische eiland St. Vincent is nog weinig bekend

In 2006 kocht het bedrijf Escom de domeinnaam voor een bedrag tussen de 12 en 14 miljoen dollar. Een erg waardevolle naam dus. Sex.com wordt dan ook beschouwd als de aller waardevolste domeinnaam in de wereld.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...