• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Het AD meldde vanochtend dat de Eindhovense pedoseksueel Sytze van de V. aangifte doet vanwege breigingen op de Twitter website.

Van der V. vraagt de politie een einde te maken aan alle doodsbedreigingen via de Twitter site. Twitteraar mediamix_weblog, vraagt in een bericht via Twitter de pedoseksueel te doden en op de brandstapel te gooien. Al eerder veroorzaakte de twitteraar een rel rondom het bedrijf Carglass. Door middel van een nep account meldde hij dat het bedrijf mensen die Carglass zwart maken aangeklaagd zouden worden.

De pedoseksueel laat weten dat hij de bedreigingen zat is. ” Er is een grens, ze denken dat ze alles maar mogen zeggen”. De beschuldigde twitteraar zegt zelf dat hij te ver is gegaan maar meldt ook dat hij het walgelijk vindt dat een pedofiel zich zo op internet profileert en zelfs ‘kinderdingen’ volgt.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...