• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Donderdag maakte Microsoft bekend dat Windows zeven, in maar één jaar tijd, al ruim 240 miljoen keer is verkocht. Hiervan kwamen er maar liefst 2,7 miljoen uit Nederland.

Wereldwijd is Windows zeven enorm populair. Maar zijn de klanten ook tevreden over het besturingssysteem dat ze hebben gekocht? Uit onderzoek bleek dat opvallend veel gebruikers positief waren over Windows zeven. Maar liefst 94 procent van de kopers laat weten erg tevreden te zijn met het nieuwste systeem van Windows. Volgens de Nederlandse verantwoordelijke op het gebied van de consumenten markt van Microsoft heeft het grote succes te maken met de lange test periode. Bij de introductie van Windows 7 werd het systeem al door acht miljoen mensen getest.

Microsoft verwacht dat de verkoop van het besturingssysteem ook dit jaar goed zal blijven. Veel bedrijven geven aan dat ze overwegen binnen twee jaar over te gaan stappen op Windows 7. Internationaal gezien heeft Microsoft met zijn Windowsversies ruim 90 procent van de makt in handen.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...