• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Sony is gestopt met de verkoop van de legendarische walkman in Japan. Na meer dan dertig jaar komt er nu toch echt een einde aan de verkoop. De verkoop van de walkman kan niet meer op tegen de digitale muziekspelers. Dit verteld het Japanse elektronicaconcern maandag.

De walkman werd in 1979 op de markt gebracht en was toen razend populair onder joggers en schoolkinderen. Dit duurde tientallen jaren. Maar vlak nadat de draagbare casettespeler op de markt kwam, kwamen er al snel andere fabrikanten die dit product presenteerden onder de naam: walkman. Dit tot ergenis van Sony.

Sinds de introductie van de walkman heeft Sony er meer dan 220 miljoen verkocht. Door dit product, deze uitvinding van Sony hebben wij nu onze iPods en mp3-spelers. De in China geproduceerde walkman wordt nog wel buiten Japan verkocht. Maar hoe lang dit nog gaat duren, is nog maar de vraag.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...