• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Online shoppen is dit jaar een stuk populairder geworden. Kleding of een MP3 – speler kopen op het internet wordt steeds vanzelfsprekender. Nederland is dan ook dit jaar de grootste stijger van Europa op het gebied van online verkopen.

De vergelijkingssite Kelkoo onderzocht de afgelopen maanden alles op het gebied van online verkopen. Het onderzoek werd uitgevoerd in negen verschillende Europese landen. Wanneer er werd gekeken naar de omzet was Nederland het land die de hoogste stijgingen liet zien. Met sinterklaas en kerst in zicht zullen naar verwachtingen de online verkopen dit jaar nog een stuk meer gaan toenemen. Er wordt verwacht dat de omzet stijgingen zullen oplopen met 36,8 procent.

Wanneer er wordt gekeken naar de totale bedragen geven we in Nederland erg veel geld uit op het internet. In totaal komt het neer op wel 1,22 miljard euro. Hiermee staan we op een vierde plek achter het Verenigd Koninkrijk. Landen als Itali├ź en Spanje blijven achter in de top 5. Een van de grootste oorzaken hiervan is het typisch Nederlandse Sinterklaas waarbij aardig wat geld online uitgegeven wordt.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...