• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Al jaren gaan er geruchten rond voor het bestaan van een PlayStation-telefoon. Nu is het dan eindelijk zo ver, er is concreet bewijs voor het bestaan de de telefoon. Gadgetblog Engadget wisten foto’s van die nieuwe smartphone in handen te krijgen.

De telefoon van Sony lijkt qua vorm erg veel op de kleine spelcomputer PSP. Nieuw is dat het scherm kan worden uitgeschoven waardoor er een vier-drukpunt toest samen met de vier bekende spel toetsen te voorschijn komen. Voor de rest is de telefoon voorzien van een start en select knop. Opvallend is het nieuwe mini-touchpad die zich in het midden van de telefoon bevind. Zelfs de L en R knoppen komen terug in de nieuwe smartphone van Sony. Zoals bij alle apparaten van Sony zijn deze op de bovenkant van de gadget te vinden.

Het multi touche ondersteunende scherm is rond de 4 inches groot een wordt voorzien van knoppen die ook voorkomen op Android-telefoons. Voor de rest bevat de Play-Station telefoon een 1GHz processor , 512 MB RAM-werkgeheugen en een opslagruimte van 1GB. Wanneer die smartphone in de winkels zal liggen in niet onbekend

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...