• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Studenten die afgelopen weekend probeerde in te loggen op de website van DUO kwamen in sommige gevallen aparte gegevens tegen. Bij het inloggen kregen ze persoonlijke informatie van andere studenten te zien.

De woordvoerder van DUO (Dienst Uitvoerend Onderwijs) spreekt van een bekend geval. Hij sluit echter niet dat dat meerdere studenten de adresgegevens en informatie van andere studenten te zien kregen. Gelukkig is inmiddels duidelijk wat het probleem precies was en wordt er druk gezocht naar een oplossing. De fout ontstond toen er uitzonderlijk veel studenten op hetzelfde moment probeerden in te loggen.

Pas over enkele dagen zal het probleem zijn opgelost legt de woordvoerder uit. Het is echter niet zo dat studenten nog steeds informatie van anderen te zien kunnen krijgen. Momenteel staat het inlog gedeelte nog maar deels open zodat er niet te veel mensen in één keer kunnen inloggen.

DUO wijst erop dat het probleem niets te maken heeft met DigiD.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...