• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Tijdens een persconferentie in SanFrancisco werd maandag bekend dat Facebook met een eigen berichtenservice gaat komen.

Volgens Facebook topman Mark Zuckberg is de nieuwe dienst van Facebook niet tot nauwelijks vergelijkbaar met de bestaande mailservice. De nieuwe berichtenservice van Facebook zou een samenvoeging gaan maken van vele bestaande diensten zoals sms, chat en e-mail.

Voorheen was het ook al mogelijk om een mailadres aan te maken via Facebook.com. Echter is het nu nog geen e-maildienst. Volgens Zuckerberg wordt de nieuwe berichtenservice van Facebook een stuk makkelijker en minder formeel dan de concurrenten. Zo worden alle berichten in één inbox opgeslagen en de gehele conversaties worden bewaard in de geschiedenis. Wanneer die nieuwe maildienst wordt gelanceerd is nog niet bekend.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...