• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Viacom besloot maandag geen programma’s meer beschikbaar te stellen voor Google TV. Al eerder blokkeerde de Amerikaanse omroeporganisatie programma’s die werden uitgezonden op NBC en CBS.

Viacom bezit onder meer zenders aks MTV, Nickelodeon en Comedy Central.  Streaming afleveringen zijn vanaf maandag niet meer te zien voor consumenten die gebruik maken van Google TV. Niet alleen Viacom, maar ook ABC, NBC en CBS blokkeerde de toegang tot de zenders. De zenders hebben onder andere problemen met Google TV omdat ze bang zijn voor piraterij via het internet.

Voor gebruikers van Google TV is het mogelijk om op hun televisie te kunnen internetten. Veel shows worden dus online bekeken waardoor de tv-zenders bepaalde advertentie-inkomsten kunnen mislopen. Ook FOX overweegt Google TV te gaan blokkeren. Afgelopen week waren er vele geruchten over de blokkade van FOX, de blokkade is tot op heden nog niet officieel bevestigd.

Categories: Actueel, Algemeen

Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...