• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Ook Nederland krijgt binnenkort zijn eerste Apple Store. De nieuwe winkel zal gevestigd gaan worden in het Hirschgebouw aan het Leidseplein in Amsterdam.

Dit schreef de One Morge Thing (OMT), een website over Apple nieuws, zondag op haar website. In Nederland zijn er echter al wel een aantal verschillende Apple Premium Resellers te vinden. Dit zijn zelfstandige winkels gespecialiseerd in Apple producten. Binnenkort zal Nederland dus ook beschikken over een officiƫle Appe Store.

Pas sinds 2007 zijn er Apple Stores in Europa te vinden. Hiervoor richtte Apple zich vooral op de Amerikaanse, Britse en Aziatische markt. Momenteel zijn er op heel de wereld nu 323 winkels, hiervan bevinden zich er achttien in Europa.

De nieuwe Apple Store zal worden gevestigd in het Hirschgebouw in Amsterdam. Sinds vorig jaar zit hier het kantoor van Apple Benelux gevestigd op de derde verdieping. De eerste verdieping van het gebouw wordt vooralsnog gebruikt als kunst galerie. Medewerkers van de galerie hebben inmiddels bevestigd dat de ruimte is verhuurd aan Apple. Er is zelfs al een vergunning aangevraagd bij de gemeente om de winkel te kunnen openen.

Categories: Actueel, Algemeen

One Response so far.

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Noura, Strategie-Online.nl. Strategie-Online.nl heeft gezegd: Ook Nederland krijgt een Apple Store http://bit.ly/gUMeMi #strategieonline [...]


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geĆÆnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...