• RSS
  • Facebook
  • Twitter

Afgelopen maandag meldde het persbureau Reuters dat Apple topman Steve Jobs nogmaals met ziekteverlof gaat. De melding leidde meteen tot een waardedaling van 7 procent op het aandeel van de beurs Frankfurt.

De taken die voorheen werden uitgevoerd door Steve Jobs worden voorlopig overgenomen door Tim Cook, wel blijven de belangrijkste beslissingen binnen het bedrijf in overleg met Steve Jobs genomen. Dit meldde hij in een bericht aan alle Apple-Werknemers.

Al eerder ging Steve Jobs met ziekteverlof. In 2009 kreeg de topman een donorlever en werd hij behandeld aan alvleesklierkanker. Er was afgelopen jaar een hoop kritiek op Steve Jobs. Dit omdat hij onvoldoende open zou staan zijn over zijn medische situatie. De geruchten over zijn slechte gezondheid leidden in 2008 voor een flinke koersdaling in het Apple-aandeel.

Categories: Actueel, Algemeen

One Response so far.

  1. [...] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Bram Groenen. Bram Groenen heeft gezegd: Meteen kelderde het aandeel 11% RT “@strategieonline: Steve Jobs opnieuw met ziekteverlof http://bit.ly/eM9NCh #strategieonline” [...]


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...