• RSS
  • Facebook
  • Twitter

streetviewAmsterdam, Rotterdam, Groningen, Zaandam en Volendam waren al vanaf maart zichtbaar in Street View van Google, maar vandaag is deze online dienst enorm uitgebreid! Het grootste deel van Nederland is vanaf nu zichtbaar via Google Street View. Een ideale aanvulling op Google Maps. Grote en kleine steden, ideaal om een nieuw pand te bekijken, of de ideale aanvulling op de geplande route van de routeplanner.

Grote plaatsen zijn terug te vinden in Street View, maar ook de wat kleinere steden. Een voorbeeld, het pand van onze redactie is namelijk ook van dichtbij te bekijken. Maar ook hotspots in Nederland en talloze plaatsen. Heerlijk om een regenachtige zondag dus even een rondje door Nederland te lopen zonder daarvoor extreem lang in de auto of bus te zitten. Street View kwam in het begin van het jaar negatief in de media toen mensen herkenbaar in beeld werden gebracht op de Amsterdamse wallen. Nu zijn zoveel mogelijk gezichten en kentekens onherkenbaar gemaakt.

Categories: Actueel

One Response so far.

  1. [...] Google Street View enorm uitgebreid | Strategie-Online.nl [...]


Populair

sbs6

Is Nederland SBS-mar

In 2006 werd SBS een serieuze concurrent binnen omroepland toen ...

Exclusief interview

Dagelijkse leven Onze bezoekers waren voornamelijk erg geïnteresseerd in de personen ...

ReclameBlik: Bier

We beginnen bij de marktleider van de biermarkt. Heineken. Heineken ...

Positiviteit: Mannen

We nemen weer even de bouwvakkers als voorbeeld. Zij staan ...

Welkom op het Strate

Anno 2009 is het hebben van alleen een website niet ...